Om Nava-butikerna

Nava Silver
Jag heter Anna och driver enmansföretaget Nava Silver sedan 2008. Originalidén till mitt företag föddes under en av våra många resor till Mexiko, där jag alltid köpte med mig fantastiska silversmycken från Taxco.
I mars 2008 öppnade jag min första webbutik med ett mindre sortiment mexikanska silversmycken.

Mina egna smycken säljer jag i flera webbutiker och designmarknader:
 


Nava Bijoux
Sedan jag startade min silverbutik 2008, har silverpriserna flerdubblats, vilket förstås betyder att silversmycken numera nästan får anses vara exklusiva smycken.
För att även kunna erbjuda ett sortiment för dem som inte kan eller vill betala för äkta silversmycken, öppnade jag min tredje webshop Nava Bijoux i februari 2012. Många av smyckena i denna butik kommer från samma
mexikanska smeder som tillverkar mina silversmycken, men man har använt enklare material som koppar och mässing, som sedan pläterats med silver eller 14K guld.


En del av mitt överskott går tillbaka till Mexiko och mer specifikt i form av månatliga bidrag till mina fadderbarn Fernanda och Jésus. Det är en stor tillfredställelse att se hur dessa ganska modesta bidrag faktiskt hjälper barnen att få ett lite bekvämare liv.
Vill du också göra en insats för behövande barn, läs gärna mer om Barnfonden på www.barnfonden.se.

Hoppas att du skall hitta något du gillar i min butik! Har du några frågor om mitt företag eller mina produkter, tveka inte att höra av dig.

Nyfiken på Nava Silver?
Följ mig gärna bakom kulisserna:
www.facebook.com/navasilver
www.navasilver.wordpress.com

Anna Nava
Nava Silver

 

 

Nava Silver är en registrerad enskild firma med säte i Helsingborg.
Företaget innehar F-skattesedel.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt